Serveis integrals de neteja a Barcelona, Garraf i Baix Llobregat

Estem d’aniversari, complim 30 anys amb la mateixa il·lusió del primer dia gràcies a la seva confiança.

Contacta amb nosaltres

Demani pressupost sense compromís o faci’ns arribar qualsevol consulta que vulgui formular-nos.

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  No vull rebre cap altra informació comercial de Servicris

  El nostre objectiu:

  La satisfacció dels nostres clients

  Vols treballar amb nosaltres?

  • Con condiciones adaptadas a tu disponibilidad.
  • Formación continuada a cargo de la empresa.

  Nuestra filosofía cubre tres aspectos fundamentales

  • La calidad de nuestro equipo humano
  • Vocación de servicio y de atención al cliente
  • La innovación en las técnicas y sistemas de limpieza más actuales

  Serveis generals

  Neteges i manteniments generals

  Des de petites oficines a grans edificis amb superfícies superiors als 10.000 metres quadrats. El nostre equip de cristallers realitza una neteja especialitzada perfecta en tots els centres.

  Neteges tècniques

  Neteges i manteniments que inclouen l’esterilització, desinfecció i higiene, destinades a centres sanitaris (hospitals, clíniques), laboratoris farmacèutics, centres educatius (col·legis, guarderies, universitats) i fàbriques de productes estèrils.

  Neteges especialitzades

  Destinades a centres especials: auditoris, pavellons esportius, poliesportius, museus, etc.

  Treballs específics

  ServiCris, S.L.  disposa de diverses seccions altament especialitzades per a la realització de tot tipus de neteges tècniques especialitzades que poden realitzar-se eventualment o de forma periòdica.

  Neteges de façanes, sostres i vidres en alçada

  Emprant elevadors hidràulics, bastides, escales, arnesos, etc. Estem especialitzats en neteges de llocs de difícil accés complint, en tot moment, amb les mesures de seguretat establertes legalment.

  Neteja de sostres, falsos sostres i parts altes de naus industrials. Realitzem tot tipus de neteges de sostres i falsos sostres a qualsevol alçada i de qualsevol material: sostres metal·litzats, plastificats, etc. El nostre personal especialitzat empra els mitjans adequats i tot tipus de productes que permeten recobrirl’aparença original del sostre i/o fals sostre.

  Neteges de superfícies especials

  Neteges manuals i/o mecanitzades de tot tipus de paviments, marbres, mosaics, terrat, moquetes (utilitzant els mètodes més apropiats a cada tipus de moqueta: injecció extracció, escuma seca, etc.) PVC, Parquet, etc. Neteja, poliment i abrillantat de tot tipus de sòls i façanes

  Poliment, diamantat i cristal·litzat de tota mena de paviments. Independentment del tipus de material del paviment ( marbre, terrat, etc.), ens encarreguem de la seva recuperació, emprant per a això màquines rotatives amb discos de llana d’acer fregant ona solució àcida que incorpora resines que netegen a fons i cobreixen la superfície tractada amb una capa de micro vidres de gran duresa. Mantenim els seus sòls en perfectes condicions d’ús, brillants i cristal·lins, mitjançant les nostres tècniques i maquinaria de poliment, diamantat i cristal·litzat de sòls.

  Compromís mediambiental

  A Servicris, S.L. estem permanentment preocupats pel medi ambient. A més de la progressiva substitució dels productes de neteja més agressius per altres amb igual eficàcia però més respectuosos amb el medi ambient, en els nostres serveis de neteja i manteniment la majoria dels productes emprats són de baixa toxicitat, no reglamentats com a perillosos i sempre que sigui possible biodegradables.

  Complim rigorosament amb les normatives legals aplicables a la gestió de residus. A Servicris, S.L. supervisem la recollida i separació dels residus orgànics per a la seva correcta eliminació.

  Neteges d’exteriors i finals d’ obra

  Edificis en construcció, depuradores, garatges, soterranis, etc.

  Neteges de finals d’ obra. Comptem amb gran experiència en aquest tipus de neteges i constem inscrits en el REA (relació d’empreses acreditades), entenent que la complexitat d’aquest servei radica en la necessitat que es facin respectant i coordinant el nostre servei amb el treball d’altres industrials de l’obra (paletes, pintors, fusters, electricistes, etc.).

  Neteja de maquinària industrial

  Subministraments de neteja i higiene

  Servicris s’encarrega de la reposició de tot tipus de consumibles de neteja i higiene, aplicant els millors preus en tenir un gran volum de consum.

  Subministrament de productes per a la higiene
  • Sabó de mans
  • Sabó de mans antibacterià
  • Gel hidroalcòlic
  • Tovalloles de paper, tissús, bobines…
  • Paper higiènic, diverses qualitats
  • Esprais bactericides
  • Fregasuelos bactericida i germicides
  • Ambientadors
  • Desgreixants industrials
  • Desincrustants àcids
  • Qualsevol altre consumible sol·licitat pel client
  Suministrament de dispensadors higiènics
  • Suports per a bobines
  • Dispensadors de tissús i tovalloles de mans
  • Saboneres, diferents tipus
  • Porta-rotlles de paper higiènic

  Serveis d’higienització i desinfecció

  Eliminació de males olors amb sistemes d’ozonització

  Serveis especials

  Neteges de deixalles. Retirada de tota mena de deixalles orgàniques o inorgàniques no tòxiques.

  Desallotjaments d’aigua en petites inundacions. Disposem de bombes d’extracció i aspiradors d’aigua de gran capacitat per poder retirar aquesta aigua de  l’immoble, lliurant la instal·lació neta i sense restes de fang i aigua.

  Serveis de control de plagues a tot Catalunya

  A Servicris estem especialitzats en tractaments professionals per a la desinfecció, dilució i desratització. Solucionem aquests problemes de la forma més ràpida i causant les menors molèsties als nostres clientsápida y causando las menores molestias a nuestros clientes

  Manteniment de jardins i piscines

  Manteniment de zones enjardinades

  Aquest servei està destinat al manteniment i neteja de zones enjardinades de fàbriques i edificis i inclou, a més dels serveis de jardineria pròpiament dits com la poda d’ arbres, la reparació i manteniment dels sistemes de reg.

  Manteniment de piscines

  Gràcies al nostre equip de professionals vostè podrà gaudir de la seva piscina tranquil·lament, Servicris s’encarregarà de realitzar un correcte manteniment evitar-li així problemes i preocupacions.

  Entre les tasques de manteniment que realitzem hi ha les següents: rentat de càrrega filtrant, neteja de les cistelles de skimmer i cistell prefiltre bomba, raspallat i neteja del fons i parets de la piscina, aplicació del recull fulles per netejar la superfície de l’ aigua, control i ajust dels paràmetres químics.